030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

AIRCO CHECK

Van alfa romeo tot volvo

onderhoud en reparatie van alle merken auto’s!

AFSPRAAK MAKEN

Airco Check

Een goed werkende airco is niet alleen prettig bij warm weer, maar ook in de winter helpt de airco door bijvoorbeeld het beslaan van uw ramen tegen te gaan. Een goed functionerende airco zorgt daarnaast voor een aangename temperatuur en regelt de luchtvochtigheid. Door uw airco jaarlijks te laten controleren bent u verzekerd van een goed functionerend airconditioning systeem.

Problemen met de airco? Laat het checken!

Er zijn een aantal veelvoorkomende problemen met de airco in de auto. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de airco warme lucht blaast, in plaats van frisse lucht. Laat dan zo snel mogelijk een airco check uitvoeren zodat u de warme dagen beter door kunt komen. Het kan ook zijn dat uw airco stinkt en dat is niet prettig wanneer u graag frisse lucht wilt. De oorzaak van een stinkende lucht is een vervuild airco systeem. Wanneer dit het geval is, wordt uw airco gereinigd.  Wanneer u een aircocheck laat uitvoeren, komt u erachter wat de precieze oorzaak is. Ook wanneer de airco kapot is en niet meer optimaal werkt.

wps-airco-vanhugtennl

Voordelen airco controle

 

  • Direct informatie en advies over de werking van uw airco
  • Een geregelde controle voorkomt onnodige kosten
  • Houd uw auto gegarandeerd koeler
  • Een goed functionerende airco helpt tegen het beslaan van ruiten

Wat gebeurt er?

De Airco Check van Van Hugten betekent dat het gehele aircosysteem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn. Het airconditioning systeem in uw auto zorgt voor koele, frisse lucht op warme zomerdagen. In de winter helpt de airco met het ontwasemen van de autovoorruit.

Airco check kosten

Het checken van de airco kost €24,99 incl. btw. Stel, er is iets mis met uw airco, dan geeft de monteur dit altijd van tevoren aan voordat er kosten in kaart worden gebracht. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Airco-reiniging door van Hugten in Bilthoven

Airco reiniging

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt