030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

ONDERHOUD BIJ VAN HUGTEN IN BILTHOVEN

Van alfa romeo tot volvo

onderhoud en reparatie van alle merken auto’s!

AFSPRAAK MAKEN

JE AUTO ONDERHOUDEN EN KOSTEN BESPAREN?

Onderhoud je auto en voorkom grote onderhoudskosten door regelmatige controle. Met regelmatig onderhoud voorkom je niet alleen autopech, maar ook kan je onveilige situaties op de weg voorkomen. Voor auto-onderhoud in Bilthoven bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Van Hugten kunt u terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto. Naast het merkonderhoud (onderhoud volgens fabrieksspecificatie), wat wij standaard voor alle merken auto’s uitvoeren indien er een afspraak gemaakt wordt voor onderhoud, kunt u ook bij ons ook terecht voor olie verversen of een kleine beurt. Autobedrijf van Hugten, uw partner voor auto-onderhoud in de regio Bilthoven, de Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Utrecht en Zeist.

 

AUTO-ONDERHOUD

Merk onderhoudsbeurt      (incl. gratis APK)

Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant en merkdealer. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig. Met een merkbeurt behoud u ook de fabrieksgarantie.

Grote onderhoudsbeurt

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsbeurt is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Kleine onderhoudsbeurt

Als u op tijd een kleine onderhoudsburt laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsbeurt.

APK Keuring

Is uw auto toe aan een APK keuring? Maak nu online een afspraak. Met een paar klikken boekt u een APK keuring..

REPARATIES / WERKZAAMHEDEN

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

Ruitenwisser voorzijde

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

Ruitenwisser achterzijde

Wanneer u de ruitenwissers aan de voorzijde vervangt. Doet u dat dan ook meteen voor de achterruit. Zo bent u in 1 keer klaar. En houdt u ook achter goed zicht.

Katalysator

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd.

Schokdemper voorzijde

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer. En verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

Schokdemper achterzijde

Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde

Remblokken voorzijde

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

Remschijven en blokken voorzijde

Bij de vervanging van remschijven horen altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

Uitlaat achterdemper

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro’s opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

Accu vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.

AIRCO ONDERHOUD

Airco Check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

Airco reiniging

Een goedwerkende airco zorgt voor gekoelde lucht die fris ruikt. Ruikt uw auto muf als u de airco aanzet?

Airco Service Beurt

Een goedwerkende airco zorgt ervoor dat in de winter de ruiten niet beslaan en de lucht op een warme zomerdag lekker koel is.

CHECKS

Olie Check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check.

Accu Check

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

Bandencheck

Is het alweer even geleden dat u uw autobanden liet checken? Met een goed profiel en de juiste bandenspanning rijdt u veiliger.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met onze wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR ONDERHOUD AAN DE VOLGENDE MERKEN:

Abarth onderhoud

Alfa Romeo onderhoud

Audi onderhoud

BMW onderhoud

Chevrolet onderhoud

Chrysler onderhoud

Citroën onderhoud

Dacia onderhoud

onderhoud-fiat-in-bilthoven

Fiat onderhoud

Ford onderhoud

Honda onderhoud

Hyundai onderhoud

KIA onderhoud

Lancia onderhoud

Mazda onderhoud

Mercedes onderhoud

Mini onderhoud

Mitsubishi onderhoud

Nissan onderhoud

onderhoud-opel-bilthoven

Opel onderhoud

onderhoud-peugeot

Peugeot onderhoud

Renault onderhoud

Saab onderhoud

Seat onderhoud

Skoda onderhoud

Smart onderhoud

Subaru onderhoud

Suzuki onderhoud

Toyota onderhoud

Volkswagen onderhoud

Volvo onderhoud