030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

AIRCO REINIGING

Airco reiniging van alfa romeo tot volvo

onderhoud en reparatie van alle merken auto’s!

AFSPRAAK MAKEN

Hoe schoon is de lucht die u inademt?

Het antwoord hangt af van hoe vaak u het lucht -en aircosysteem reinigt. De lucht wordt door dit systeem geregeld. Als het niet onderhouden wordt, kan het lucht -en aircosysteem de lucht, die u inademt, snel doen verslechteren.

In het lucht -en aircosysteem kunnen zich bacteriën verspreiden zoals schimmels en andere micro-organismes. Bovendien zet zich industrieel vuil, uitlaatgassen, en pollen vast in de luchtkanalen.

Als het luchtsysteem openstaat wordt deze lucht in de passagiersruimte geblazen en door u en uw passagiers ingeademd. Dit kan lijden tot oogirritaties, ontstekingen van de bronchiën, allergische reactie, en vooral een onaangename geur.

Herkent u dit probleem?

Laat uw auto/airco door ons reinigen met de Wynn’s Aircomatic® III. Deze verwijdert gevaarlijke bacteriën, die zich in het aircosysteem van uw voertuig verspreiden en reinigt de lucht, die u inademt. Autobedrijf Van Hugten biedt u 3 soorten behandelingen aan. Bekijk de behandelingen hieronder.

Soorten behandelingen:

Airco-reiniging door van Hugten in Bilthoven

Behandeling 1:
Verneveling van Wynn’s Airco-Clean Ultrasoon. Verwijdert slechte geuren in airconditioning systemen van wagens, vrachtwagens en bussen.

Behandeling 2:
Verneveling van Wynn’s Air Purifier. Verwijdert slechte geuren in het interieur van wagens en vrachtwagens (ook in koffers).

Behandeling 3:
Ontwikkeling van ozon (korte of lange periode) gevolgd door een verneveling van Wynn’s Air Purifier. Stopt zware reukproblemen in het interieur van wagens en vrachtwagens.

Aircosysteem reiniging & desinfectie ook belangrijk in de winter!

Aircosystemen worden het hele jaar door gebruikt, want zowel in de zomer als in de winter is er een constante regeling van de temperatuur, luchtkwaliteit en vochtigheidsgraad nodig om het milieucomfort van de passagiers te waarborgen. Het is dus belangrijk om het aircosysteem het hele jaar door te onderhouden, schoon te maken en te desinfecteren. Bekijk onderstaande video voor een complete uitleg.

Temperatuurregeling: In de zomer zorgt het aircosysteem voor verkoeling en in de winter zorgt het voor de verwarming van het voertuig.

Ontwasemen: Tijdens de koudere maanden regelt het aircosysteem de luchtvochtigheid en voert het overtollig vocht af. Deze functie helpt om mist van de autoruiten te verwijderen.

Ontdooien: In de winter doet het aircosysteem opgehoopt ijs smelten van autoruiten.

Virussen en bacteriën dringen het hele jaar door het aircosysteem binnen. Het pollenfilter, de verdamper en de ventilatieroosters zijn ideale plaatsen voor micro-organismen om zich te kunnen vermenigvuldigen. De oppervlakken van het aircosysteem moeten daarom regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd. COVID-19 blijft een aandachtspunt in het nieuws maar er zijn ook nog andere virussen en bacteriën die zich hoofdzakelijk tijdens de wintermaanden kunnen verspreiden (griep/ influenza, gastro-enteritis, angina, longontsteking).

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt