030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

AIRCO SERVICEBEURT

Van alfa romeo tot volvo

airco onderhoud en reparatie van alle merken auto’s!

AFSPRAAK MAKEN

Waarom voorkomt een Airco Service Beurt defecten?

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe. Maak daarom direct een afspraak voor een Airco Service Beurt

wps-airco-vanhugtennl

Belang koudemiddel 

Een airco verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airco. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

Wij houden uw auto graag koel

Daarom nemen we graag uw airco mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaats beschikt over de nieuwste diagnoseapparatuur voor zowel voor het airco R134A, als het voor het R1234YF koelmiddel . Hiermee kunnen we elke fout in het aircosysteem opsporen. Zo helpen we u koel de zomer door.

Ons airco onderhoud bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest, diagnose stellen, bijvullen met koudemiddel en tot slot de afgifte van een nieuw certificaat.

Waarom airco bijvullen?

Ongemerkt verdampt 10% van het koudemiddel per jaar. Wanneer uw airco met minder dan 70% gevuld is, loopt deze het gevaar op een defect. Ook kan het voorkomen dat uw airco minder goed afkoelt.

Qualified Airco Specialist

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij Qualified Airco Specialist zijn. Wij voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld om dit certificaat te mogen voeren, en tevens zijn wij STEK-gecertificeerd.  Hierdoor bent u verzekerd dat uw airco in veilige handen is bij onze monteurs.

qualified-airco-specialist-van hugten
HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt