030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

WERKEN BIJ VAN HUGTEN

Werken bij Van Hugten? Deze functies zijn er binnen ons bedrijf.

Hieronder een beknopt overzicht van de functies/beroepen binnen ons bedrijf, deze worden stapsgewijs opgebouwd zodat er ook een beeld is van de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Bandenmonteur/onderhoudsmonteur 

Als Banden/onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig uitvoeren van diverse (kleine) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle merken en typen personenwagens. Ook ben of word jij onze uitlijnspecialist. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het vervangen van banden en wielen in de wisselperiode. Een leuke, verantwoordelijke en zeer uitdagende functie in een gezellig team van specialisten.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwacht van jou dat je een passie voor auto’s hebt en het leuk vindt om met klanten om te gaan. Daarom verwachten wij ook dat je een flexibele en servicegerichte instelling hebt. Omdat je werkt in de garage, moet je wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Tevens woon je in de omgeving van Bilthoven.
Wij zoeken iemand die voor de langere termijn onderdeel van het team uit wilt maken en wilt werken binnen een leuk en gezellig familiebedrijf.

Wat mag je van ons verwachten?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring biedt Van Hugten je verschillende mogelijkheden en een marktconform salaris. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en cursussen. Of je nu een ervaren Banden/onderhoudsmonteur bent of net je studie hebt afgerond; als je klaar bent voor een volgende stap en een nieuwe uitdaging zoekt: de deuren bij Van Hugten  staan wagenwijd open voor je!

Bandenmonteur

2e automonteur

Heb je één of meerdere seizoenen gewerkt als bandenmonteur en ben je dan toe aan een volgende stap binnen de automotive? Dan is de functie als tweede automonteur de meest logische stap die er gemaakt kan worden. Als tweede monteur ben je bezig met het onderhouden en repareren van personen- en bestelwagens. Voorbeelden van het onderhoud en reparaties die je uitvoert zijn:

 • het monteren van vervangingsonderdelen (denk hierbij aan lucht-, interieur-, oliefilter, bougies en het verversen van olie);
 • het detecteren/ opmerken van gebreken en defecten;
 • ‘eenvoudige’ technische problemen oplossen;
 • bandenwissel van winter naar zomer of vice versa.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten dat je recente ervaring hebt als Autotechnicus en het leuk vindt om met klanten om te gaan. Daarom verwachten wij ook dat je een flexibele en servicegerichte instelling hebt. Omdat je werkt in de garage, moet je wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Tevens woon je in de omgeving van Bilthoven.
Tenslotte zoeken we iemand die voor de langere termijn onderdeel van het team uit wilt maken en wilt werken binnen een leuk en gezellig familiebedrijf.

Wat mag je van ons verwachten?

Afhankelijk van je opleiding en ervaring biedt Van Hugten je verschillende mogelijkheden en een marktconform salaris. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en cursussen. Of je nu een ervaren Autotechnicus bent of net je studie hebt afgerond; als je klaar bent voor een volgende stap en een nieuwe uitdaging zoekt: de deuren bij Van Hugten staan wagenwijd open voor je!

2e monteur

1e automonteur met APK (vacature)

Vanuit de functie tweede monteur kan je doorgroeien naar eerste monteur. Als eerste monteur krijg je nieuwe taken en verantwoordelijkheden erbij ten opzichte van tweede monteur. Je bent namelijk dan een ‘allround’ automonteur die onderhoudt uitvoert, ‘moeilijkere’ reparaties op zich neemt en diagnoses kan stellen. Naast deze werkzaamheden kan je ook de volgende zaken monteren op de auto:

 • elektronische accessoires (bijv. alarmsystemen en ingewikkelde audiovisuele systemen);
 • trekhaken;
 • alle denkbare accessoires.

Naast deze werkzaamheden heb je ook een verantwoordelijkheid.  Daarnaast zal er ook af en toe klantcontact plaatsvinden waarbij jij bespreekt met de klant wat er aan de hand is met de auto.

1e monteur

APK keurmeester / 1e automonteur (vacature)

De titel zegt het eigenlijk al, met deze functie ben je bevoegd om personen- en bestelwagens APK (algemeen periodieke keuring) te keuren. Je bent in principe nog steeds een eerste monteur maar dan met de bevoegdheid om voertuigen APK te keuren.

Je wordt een APK keurmeester doordat je een bevoegdheid krijgt vanuit de RDW om voertuigen veilig de weg op te laten gaan. Hier zitten hele strenge richtlijnen aan. Het is dan ook belangrijk dat je goede diagnoses kan stellen, beschikt over technische vakkennis en bereid bent om te blijven leren. Want indien een APK keuring niet correct is uitgevoerd is het mogelijk dat je strafpunten krijgt van het RDW en je uiteindelijk (tijdelijk) geschorst wordt van het uitvoeren van APK keuringen.

APK keurmeester

Als APK keurmeester ben je alleen verantwoordelijk voor het inspecteren van het voertuig, het is namelijk goed mogelijk dat de werkzaamheden aan het voertuig uitgevoerd worden door andere monteurs. Als APK keurmeester inspecteer je op de volgende punten:

 • algemene staat van het voertuig;
 • remmen, banden en uitlaatsysteem;
 • alle veiligheidssystemen;
 • ophangsystemen;
 • gas- en roetmetingen;
 • registratie van de kilometerstand.

Geïnteresseerd in een functie binnen ons bedrijf?.

Spreekt één van deze functies je aan?. Je kan altijd kijken naar openstaande vacatures op onze vacature pagina. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te doen door ons een bericht te sturen of te bellen.

Wat ga je verdienen bij Van Hugten?

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis, kunde, ervaring en vooral inzet en wordt door Ron van Hugten samen met jou bepaald.

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt