030-2283923

Adres

Leyenseweg 18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Zaterdag, 9.00 tot 13.00

Telefoon

030-2283923

VOLVO ONDERHOUD IN BILTHOVEN

Van alfa romeo tot volvo

onderhoud en reparatie van alle Volvo modellen!!

AFSPRAAK MAKEN

Volvo onderhoud in Bilthoven volgens fabrieksspecificatie

Volvo onderhoud zoals voorgeschreven

Is uw Volvo toe aan onderhoud? Dan wilt u geen verrassingen achteraf. Kies daarom voor een onderhoudsbeurt bij Van Hugten! Bij Van Hugten kunt u terecht voor al uw Volvo reparaties en onderhoud. Wilt u achteraf niet verrast worden door extra onderhoudskosten?, wij geven vooraf duidelijkheid over de prijs op allerlei reparaties en onderhoud. Wij werken altijd volgens de fabrieksvoorschriften. Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Volledig afgestemd op uw auto, bouwjaar en kilometerstand.

 

Lage Volvo onderhoudskosten

Wij hanteren all-in prijzen. Dat maakt het voor u eenvoudig. Arbeidskosten, kosten voor onderdelen, eventuele milieutoeslagen en 21% BTW: alles is mee berekend in onze tarieven. Bij Van Hugten is een vaste prijsgarantie een echte garantie.

 

Groot onderhoud aan uw Volvo

Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw Volvo. Met de grote onderhoudsbeurt wordt uw auto maar liefst op 78 punten gecontroleerd. Zo kunt u zorgeloos blijven rijden. Mocht de monteur tijdens de onderhoudsbeurt tegen gebreken aanlopen, dan wordt u eerst om toestemming gevraagd om deze te repareren.

 

Volvo dealer of Van Hugten?

U kunt uw Volvo door een dealer laten onderhouden. De service, onderdelen en kwaliteit van Van Hugten is vergelijkbaar. U merkt alleen het prijsverschil. Nieuwe banden of lichtmetalen velgen nodig voor uw Volvo?, kijk dan eens op onze banden en velgenshop of kom eens langs in ons velgencenter.

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt