030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

Team Van Hugten

Nol van Hugten

Werkplaatsreceptie

Nol is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de receptie. Sinds 1974 werkzaam binnen ons bedrijf en daardoor voor vele klanten het vaste aanspreekpunt voor alle technische vragen in werkplaats.

Ron van Hugten

Verkoop

Ron van Hugten is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de verkoop van auto’s en lichtmetalen velgen. Sinds 1982 werkzaam in het bedrijf.

Maja van Hugten

Administratie

Maja is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor de administratie en vaak het eerste aanspreekpunt als u ons belt. Maja is sinds 1999 werkzaam binnen ons bedrijf.

Richard van Arum

Magazijn – Werkplaatsreceptie

Richard is binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor alle onderdelen en de bestellingen hiervan, daarnaast ondersteunt hij Nol in de werkplaatsreceptie. Richard is werkzaam binnen ons bedrijf sinds 1998.

Stefan Obbink

Werkplaats

Stefan is bij ons begonnen als leerling monteur/bandenmonteur. Inmiddels een van onze vaste krachten op het gebied van onderhoudsbeurten, banden en uitlijnen. Stefan is sinds 2011 werkzaam in ons bedrijf

Eric Drenthe

Werkplaats

Eric is als uitzendkracht bij ons gekomen in 2011 als bandenmonteur – technisch hulpmonteur. Sinds een aantal jaren maakt Eric deel uit van ons vaste team en werkt nu als monteur in onze werkplaats.

Martijn Bouwman

Werkplaats

Martijn is onze leerling monteur en is nu volop bezig met zijn opleiding naar 1e monteur, hij heeft al wel een aantal jaren ervaring op het gebied van bandenmonteur. Martijn maakt sinds augustus 2017 deel uit van ons team.

Ali Hossein

Werkplaats

Ali is sinds september 2017 bij ons in dienst, maar wel iemand met al meer dan 17 jaar sleutelervaring. Ali is een echte allround monteur die zijn mannetje staat op het gebied van distributieriemen en alle andere onderhoudswerkzaamheden.

Autobedrijf van Hugten B.V.

Sinds 1953 uw partner in mobiliteit