030-2283923

Adres

Leyenseweg 18
Bilthoven

Openingstijden

Maandag-Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Zaterdag, 9.00 tot 13.00

Telefoon

030-2283923

OZ Paddock Store van Hugten

OZ racing, msw & sparco velgen

De grootste OZ Paddock Store van Nederland

OZ Paddock Store Van Hugten

OZ Paddock Store Van Hugten is dé specialist in OZ velgen. Van Hugten opende in 2013 één van de eerste OZ Paddock Stores in Nederland. In onze velgenshowroom hebben we bijna de gehele collectie van OZ Racing , MSW en Sparco velgen tentoongesteld.

=

LICHTGEWICHT WIELEN OM MEE TE PRESTEREN

OZ Racing velgen behoren tot het topsegment voor wat het de technologie en stijl betreft. OZ velgen staan garant voor topprestaties en absolute kwaliteit.

=

gekwalificeerd personeel

Al onze monteurs worden intensief getraind en beschikken over de juiste kennis, en apparatuur om jouw banden en velgen zo goed mogelijk te monteren

=

AANGESLOTEN BIJ BOVAG

Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij betrouwbaar zijn en kwaliteit bieden op deskundige wijze

OZ Paddock Store van Hugten - OZ velgen

ALLE VELGEN VAN OZ RACING ONDER ÉÉN DAK

OZ RACING

De velgen van OZ Racing zijn het beste op het gebied van technologie en stijl. Lichtgewicht velgen ontworpen om te presteren. 100% Made in Italy garanderen de velgen topprestaties en absolute kwaliteit. Een collectie met race-DNA en technologische know-how rechtstreeks afkomstig van het racecircuit.!

MSW

Het eerste merk dat door OZ in de vroege jaren 80 verkocht werd, is altijd synoniem gebleven voor kwaliteit, superieur ontwerp en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. MSW velgen hebben de TÜV-certificering en vormen dankzij het grote aantal beschikbare applicaties en stijlen het perfecte antwoord voor alle seizoenen en klimaten.

SPARCO wheels

Uit het partnerschap tussen twee beroemde merken als OZ en SPARCO ontstaat een nieuwe collectie velgen. Italiaans design, materialen van hoge kwaliteit, OEM constructietechnologie, voor een exclusieve serie wielen met een sterke voorliefde voor racen. Het nieuwe product progamma van SPARCO heeft de TÜV-certificering.

Naar een standaard velgenshop of naar OZ Paddock Store van Hugten?

U kunt ervoor kiezen om om naar een standaard velgenshop te gaan. Maar wist u dat wij gespecialiseerd zijn in de producten van OZ Racing, MSW en Sparco? Er werkt bij ons getraind personeel met velgenkennis en passie voor OZ. OZ Paddock Store Van Hugten, uw OZ specialist voor de provincie Utrecht. Komt u uit de provincie Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flovoland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland of Noord-Holland, ook dan bent u van harte welkom.

WAAROM KIEZEN VOOR OZ PADDOCK STORE VAN HUGTEN

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Afspraak is afspraak

Mensen met velgenkennis en passie voor OZ

Kwaliteit en exclusiviteit staan hoog in het OZ vaandel

Tonen van de grootste OZ velgen collectie in Nederland

OZ Nieuws

OZ for GR Yaris

OZ for GR Yaris

Small, sporty, and bad: The Toyota GR Yaris immediately won over the market and the hearts of the Japanese manufacturer’s fans, to the extent that it has earned itself its very own single-make championship. In fact, Toyota Motor Italia has officially opened...

Lees meer
OZ Superturismo Aero

OZ Superturismo Aero

Aerodynamic optimization at the service of speed. Superturismo AERO is the first road alloy wheel to be developed in a wind tunnel. It has undergone a complete redesign compared with its previous versions. The result of decades of experience and success in motorsport...

Lees meer

OZ PADDOCK STORE VAN HUGTEN

OZ RACING VELGEN - MSW VELGEN - SPARCO VELGEN
Historie