030-2283923

Adres

Leyenseweg 18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Zaterdag, 9.00 tot 13.00

Telefoon

030-2283923

VOLKSWAGEN ONDERHOUD IN BILTHOVEN

Van VOLKSWAGEN tot volvo

Volkswagen onderhoud en reparatie van alle VW modellen!

AFSPRAAK MAKEN

Volkswagen onderhoud in Bilthoven volgens fabrieksspecificatie

Uw Volkswagen is een betrouwbare auto. En u wilt er nog vele kilometers mee rijden. Dan is het verstandig om uw Volkswagen goed te onderhouden. Bij reparatie en onderhoud wilt u graag duidelijkheid vooraf. Dat is precies wat Van Hugten biedt met de vastgestelde prijzen voor alle autoklussen. Wij werken altijd volgens de fabrieksvoorschriften. Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Volledig afgestemd op jouw auto, bouwjaar en kilometerstand.

Volkswagen dealer dealer of naar Van Hugten?

De meeste mensen kiezen voor een merkdealer om hun nieuwe Volkswagen te laten onderhouden. Van Hugten biedt echter een evengoede service. We hebben getraind personeel en onderdelen van Volkswagen-kwaliteit. U merkt eigenlijk alleen het verschil in de portemonnee.

Volkswagen grote beurt en onderhoud door Van Hugten

Met onze jarenlange ervaring in met het uitvoeren van grote beurten van Volkswagen en de meest moderne informatiesystemen kunnen wij al het onderhoud van uw Volkswagen goed, snel en voordelig uitvoeren.

Uw Volkswagen toe aan een APK keuring?

De APK is een verplichte keuring en is er voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ter bescherming van het milieu. Het is dus belangrijk dat u de keuring op tijd laat uitvoeren. De APK-kosten bestaat uit twee delen, te weten: de kosten voor de uitvoering van de keuring en de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW.

Volkswagen distributieriem vervangen

De distributieriem is een essentieel onderdeel voor de aandrijving van de motor. Als de riem breekt, kan er motorschade ontstaan. Schade aan de motor betekent altijd torenhoge reparatiekosten. Om dat te voorkomen, moet u tijdig de distributieriem van uw Volkswagen vervangen. Het precieze vervangmoment vindt u in het instructieboekje of onderhoudsschema.

Wat kost een grote beurt voor mijn Volkswagen?

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Van Hugten betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Volkswagen. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

VW Amarok onderhoud
VW Beetle onderhoud
VW Kever onderhoud
VW Bora onderhoud
VW Caddy onderhoud
VW Corrado onderhoud
VW Eos onderhoud

VW Fox onderhoud
VW Golf onderhoud
VW Jetta onderhoud
VW Lupo onderhoud
VW Passat onderhoud
VW Polo onderhoud
VW Sharan onderhoud

VW Scirocco onderhoud
VW Tiguan onderhoud
VW Touareg onderhoud
VW Touran onderhoud
VW Transporter onderhoud
VW up! onderhoud
VW Vento onderhoud

VW T-Cross onderhoud
VW T-Roc onderhoud
VW ID3
VW ID4
VW ID5
VW ID6

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt