030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

De scholen zijn weer begonnen!

Goed zicht is juist de komende maanden super actueel! De kinderen gaan weer naar school en het wordt ook nog eens donkerder. Ook u moet er toch niet aan denken wat er gebeurt als u door vieze ramen en slechte verlichting een kind over het hoofd ziet? Veilig Verkeer Nederland pakt dit op richting scholieren en kinderen met de campagnes “De scholen zijn weer begonnen” en “Ik val op”.

U kunt u bijdrage aan de verkeersveiligheid leveren door uw auto goed te laten onderhouden. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht, in combinatie met goede ruitenwissers essentieel. Toch vervangt 96 procent van de Nederlandse automobilisten zijn ruitenwissers te laat, aldus de brancheorganisatie de BOVAG.

Wij geven u de volgende tips:
1. Vervang minimaal 1x per jaar de ruitenwissers
2. Heeft u last van klapperende ruitenwissers? Blijven er druppels of strepen op de ruit achter? Maak dan een afspraak bij [garage in Plaatsnaam] en laat de ruitenwissers vervangen!
3. Zorg ervoor dat uw verlichting goed staat afgesteld. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht essentieel voor goed zicht.
4. Zorg voor een setje reservelampjes in uw auto.
5. Vraag bij [Garage in plaatsnaam] naar de voordelen van hoger rendement verlichting, zoals Philips Extreme Vision en White Vision.

Wij staan graag voor uw klaar. Maak vandaag nog een afspraak.