030-2283923

Adres

Leyenseweg 18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Zaterdag, 9.00 tot 13.00

Telefoon

030-2283923

OPEL ONDERHOUD IN BILTHOVEN

Van opel tot volvo

Opel onderhoud en reparatie van alle Opel modellen!

AFSPRAAK MAKEN

Opel onderhoud in Bilthoven volgens fabrieksspecificatie

Over het algemeen staat Opel bekend als een betrouwbare auto. Het is natuurlijk de bedoeling dat u nog veel veilige kilometers rijdt met uw Opel. Het goed onderhouden van de auto geeft u daarover meer zekerheid.

U wilt bij onderhoud of reparatie achteraf natuurlijk niet met een hoge rekening worden geconfronteerd. Bij Van Hugten werken we met vaste prijzen. Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant en merkdealer. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u vooraf waar u aan toe bent.

Naar de Opel-dealer of naar de Opel Merkspecialist?

U kunt ervoor kiezen om uw Opel bij een dealer te laten onderhouden. Maar wist u dat wij als Opel-specialist minstens zo’n topservice bieden? Er werkt getraind personeel en er worden alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt. Het verschil zit in de hoogte van de rekening: bij Opel specialist Van Hugten bent u een stuk goedkoper uit.

Opel grote onderhoudsbeurt + gratis APK?

Als u graag zorgeloos wilt rijden uw Opel, dan is de grote onderhoudsbeurt een goede investering. Uw Opel wordt gecontroleerd op maar liefst 78 punten. Ook worden de olie, het oliefilter en het luchtfilter vervangen. De APK is gratis inbegrepen bij de grote onderhoudsbeurt.

Opel accu vervangen

Merkt u dat uw Opel minder snel start? Dan is het tijd om uw accu te vervangen. Op papier gaat de accu misschien wel 6 jaar mee. In de praktijk blijkt echter vaak dat de levensduur toch korter is. Dat kan bijvoorbeeld doordat de accu een keer helemaal leeg is geweest, of door een strenge winter.

Opel remblokken voorzijde vervangen

Hoort u tijdens het remmen een piepend geluid? Of brandt het remlampje op uw dashboard? Dan is het de hoogste tijd om de remblokken van uw Opel te laten inspecteren. Bij Van Hugten monteren we remblokken van het topmerk Brembo.

Wat kost een grote beurt voor mijn Opel?

De prijs van grote beurt is afhankelijk van het merk, model en motortype. Een eenvoudig voorbeeld: het onderhouden van een 4 cilinder motor is voordeliger dan dat van een 6 cilinder.

Bij Van Hugten betaalt u nooit teveel voor de grote beurt van uw Opel. Neem daarom voor de juiste prijs voor de grote beurt van uw auto contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Opel Club Utrecht

Bent u ook een liefhebber die het merk Opel een warm hart toe draagt?, kijk dan eens op de website van “Opel Club Utrecht

Opel Club Utrecht

Opel Ascona onderhoud
Opel Astra onderhoud
Opel Calibra onderhoud
Opel Cascada onderhoud
Opel Combo Tour onderhoud
Opel Corsa onderhoud

Opel Frontera onderhoud
Opel GT onderhoud
Opel Insignia onderhoud
Opel Kadett onderhoud
Opel Karl onderhoud
Opel Meriva onderhoud

Opel Mokka onderhoud
Opel Omega onderhoud
Opel Senator onderhoud
Opel Signum onderhoud
Opel Sintra onderhoud
Opel Speedster onderhoud

Opel Tigra onderhoud
Opel Vectra onderhoud
Opel Zafira onderhoud
Opel Adam onderhoud
Opel Grandland onderhoud
Opel Crossland onderhoud

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Distributieriem vervangen

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt