030-2283923

Adres

Leyenseweg 16-18
Bilthoven

Openingstijden receptie

Maandag–Vrijdag, 8.00 tot 18.00
Voor overige openingstijden zie info & adres

Telefoon

030-2283923

AUDI ONDERHOUD IN BILTHOVEN

Van Audi tot volvo

onderhoud en reparatie van alle Audi modellen!

AFSPRAAK MAKEN

Audi onderhoud in Bilthoven volgens fabrieksspecificatie

Audi onderhoud volgens het boekje.

Heeft uw Audi een onderhoudsbeurt nodig? Kies dan voor een onderhoudsbeurt bij Van Hugten! Bij Van Hugten kunt u terecht voor al uw Audi onderhoud en kleine en grote reparaties. Wilt u achteraf niet verrast worden door extra onderhoudskosten?, wij geven vooraf duidelijkheid over de prijs op allerlei reparaties en onderhoud. Wij werken altijd volgens de fabrieksvoorschriften. Dit is onderhoud precies zoals wordt voorgeschreven door de autofabrikant. Volledig afgestemd op uw auto, bouwjaar en kilometerstand.

 

APK Audi

De APK is er voor uw eigen veiligheid, die van anderen en ter bescherming van het milieu. De APK keuring is verplicht. Voorkom een boete en laat de APK keuring op tijd laat uitvoeren. De APK-kosten bestaat uit twee delen, te weten: de kosten voor de uitvoering van de keuring en de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW.

 

Groot onderhoud aan uw Audi

Als u uw auto regelmatig laat onderhouden dan gaat deze over het algemeen langer mee. Kiest u voor een grote onderhoudsbeurt, dan wordt uw Audi van top tot teen gecontroleerd. Blijkt tijdens de inspectie dat vervanging van een onderdeel nodig is, dan overleggen wij vooraf altijd eerst even met u.

 

Audi dealer of Van Hugten?

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw auto bij een dealer te laten onderhouden. Bij Van Hugten kunt u uw Audi ook vakkundig laten onderhouden. Vaak bent u goedkoper uit. De service en kwaliteit zijn minstens even goed en daar gaat het om. Op zoek naar een set lichtmetalen velgen voor uw Audi, of heeft u nieuwe banden nodig?, kijk dan eens op onze banden en velgenshop of kom eens langs in ons velgencenter.

HEEFT U MISSCHIEN OOK NODIG

Kleine onderhoudsinspectie

Banden voor uw Audi

Schokdemper achterzijde

Airco servicebeurt