Auto-onderhoud

Auto-onderhoud

U kunt bij Van Hugten terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto. Naast het merkonderhoud (onderhoud volgens fabrieksspecificatie), wat wij standaard voor alle merken auto’s uitvoeren indien er een afspraak gemaakt wordt voor onderhoud, kunt u ook bij ons ook terecht voor olie verversen of een kleine beurt. Autobedrijf van Hugten, uw mobiliteitspartner voor de regio Bilthoven, de Bilt, Groenekan, Maartensdijk, Utrecht en Zeist.

 

Auto-onderhoud

APK Keuring

Is uw auto toe aan een APK keuring? Maak nu online een afspraak. Met een paar klikken boekt u een APK keuring..

Kleine onderhoudsinspectie

Als u op tijd een kleine onderhoudsinspectie laat uitvoeren, weet u precies hoe ‘gezond’ uw auto is. Grote reparaties ziet u vooraf aankomen. Misschien kunt u ze zelfs wel voorkomen door de kleine onderhoudsinspectie.

Grote onderhoudsinspectie

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden.

Grote onderhoudsinspectie (incl. gratis APK)

Een uitgebreide inspectie van uw auto op maar liefst 78 punten. De grote onderhoudsinspectie is de beste investering om zorgeloos te blijven rijden. Bovendien krijgt uw auto meteen een APK. Dat is wel zo handig.

Werkzaamheden

Distributieriem vervangen

Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.

Ruitenwisser voorzijde

Klapperende ruitenwissers? Blijven druppels of strepen achter op de ruit? Houd goed zicht bij regen met nieuwe ruitenwissers. Vervang ook meteen de achterwisser.

Ruitenwisser achterzijde

Wanneer u de ruitenwissers aan de voorzijde vervangt. Doet u dat dan ook meteen voor de achterruit. Zo bent u in 1 keer klaar. En houdt u ook achter goed zicht.

Katalysator

Meer uitstoot van schadelijke stoffen. En meer brandstofverbruik. Dat zijn de gevolgen van een kapotte katalysator van uw auto. Wees dit voor en vervang uw katalysator op tijd.

Schokdemper voorzijde

Met versleten schokdempers aan de voorzijde is uw remweg langer. En verliest de auto controle in bochten. Reden genoeg om ze op tijd te laten vervangen.

Schokdemper achterzijde

Stuiteren uw passagiers achterin mee met iedere hobbel in het wegdek? Doe ze een plezier en vervang de schokdempers aan de achterzijde

Remblokken voorzijde

Hoort u een piepend geluid met remmen? Of brandt het remmenlampje op het dashboard? Dan moet u uw remblokken laten controleren.

Remschijven en blokken voorzijde

Bij de vervanging van remschijven horen altijd nieuwe remblokken. Alleen dan werken uw remmen weer 100%.

Uitlaat achterdemper

Een kapotte achterdemper maakt enorm lawaai. Het kan u een boete van honderden euro’s opleveren. Een nieuwe uitlaat achterdemper is waarschijnlijk goedkoper.

Koppeling vervangen

Gas geven, maar nauwelijks versnellen? Dan is uw koppeling wellicht aan vervanging toe. Wees er snel bij voordat u niet meer kunt schakelen.

Accu vervangen

Een goede accu zorgt voor de juiste stroomvoorziening. Start de auto slecht? Laat de accu vervangen, voordat hij u in de steek laat.

Airco onderhoud

Airco Check

Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Doe de Airco Check. Ook als het geen zomer is.

Airco reiniging

Een goedwerkende airco zorgt voor gekoelde lucht die fris ruikt. Ruikt uw auto muf als u de airco aanzet?

Airco Service Beurt

Een goedwerkende airco zorgt ervoor dat in de winter de ruiten niet beslaan en de lucht op een warme zomerdag lekker koel is.

Checks

Olie Check

Is de motorolie van uw auto nog wel op peil? Te weinig olie betekent hogere brandstofkosten. En het kan schadelijk zijn voor de motor. Doe daarom de Olie Check.

Accu Check

Kleine moeite, groot gemak. Laat de accu van uw auto controleren of er voldoende spanning op staat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw auto blijft starten.

Bandencheck

Is het alweer even geleden dat u uw autobanden liet checken? Met een goed profiel en de juiste bandenspanning rijdt u veiliger.

Wintercheck

Maak uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Vakantiecheck

Bandenprofiel, accu, verlichting, ruitenwissers, enzovoort. Met de vakantiecheck wordt uw auto op 46 punten gecontroleerd. Een veilig idee voordat u op vakantie gaat.

Meer weten over auto-onderhoud, kijk op www.mobility-center.nl

Autobedrijf van Hugten B.V.

Sinds 1953 uw partner in mobiliteit